Trwa ładowanie...

WARSZAWA: Magda Gessler na spotkaniu w Empiku!

W piątek, 29 listopada, odbędzie się spotkanie z jedną z najbardziej znanych polskich restauratorek, Magdą Gessler. Gwiazda „Kuchennych rewolucji” i jurorka „MasterChefa” będzie promować swoją najnowszą książkę „Smaczna Polska”. Składają się na nią oryginalne przepisy kulinarne z całej Polski. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 18.00 w warszawskim salonie Empik Junior przy ulicy Marszałkowskiej.

WARSZAWA: Magda Gessler na spotkaniu w Empiku!Źródło: Materiały prasowe
d42ieku

W piątek, 29 listopada, odbędzie się spotkanie z jedną z najbardziej znanych polskich restauratorek, Magdą Gessler. Gwiazda „Kuchennych rewolucji” i jurorka „MasterChefa” będzie promować swoją najnowszą książkę „Smaczna Polska”. Składają się na nią oryginalne przepisy kulinarne z całej Polski. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 18.00 w warszawskim salonie Empik Junior przy ulicy Marszałkowskiej.

Magda Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji w całej Polsce. Wychowywała się w Hawanie i Madrycie, gdzie ukończyła malarstwo w Akademii Sztuk Pięknych.

W 2008 roku restauratorka rozpoczęła swoją przygodę z telewizją. Zagrała krótki epizod w serialu „Niania”, obok Tomasza Kota i Agnieszki Dygant. Od 2010 roku prowadzi swój własny program „Kuchenne rewolucje”, w którym pomaga podupadającym restauracjom przeprowadzić plan naprawy i powrotu do rentowności. Od 2012 roku jest jurorką w polskiej edycji programu „MasterChef”.

d42ieku

Udział we wspomnianych programach bardzo szybko przyczynił się do ogromniej popularności restauratorki. W 2011 roku Magda Gessler otrzymała statuetkę Wiktora w kategorii „Największe odkrycie telewizyjne”. W 2012 roku zwyciężyła z kolei w plebiscycie Telekamery 2012 w kategorii „Osobowość telewizyjna”.

W „Smakach życia” Magda Gessler zaprasza na niepowtarzalną kulinarną wyprawę. Pokazuje, że w Polsce można znaleźć produkty o unikalnych smakach i wyczarować z nich fantazyjne dania. To oryginalne autorskie przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Przejrzysty podział na regiony pozwoli wzbogacić wycieczki po Polsce o nowe doznania kulinarne, a rady autorki odmienią kuchnię naszą codzienną kuchnię.

d42ieku
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d42ieku