Trwa ładowanie...

WARSZAWA: Magda Gessler na spotkaniu w Empiku!

W piątek, 29 listopada, odbędzie się spotkanie z jedną z najbardziej znanych polskich restauratorek, Magdą Gessler. Gwiazda „Kuchennych rewolucji” i jurorka „MasterChefa” będzie promować swoją najnowszą książkę „Smaczna Polska”. Składają się na nią oryginalne przepisy kulinarne z całej Polski. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 18.00 w warszawskim salonie Empik Junior przy ulicy Marszałkowskiej.

WARSZAWA: Magda Gessler na spotkaniu w Empiku!Źródło: Materiały prasowe
d38fjz2
d38fjz2

W piątek, 29 listopada, odbędzie się spotkanie z jedną z najbardziej znanych polskich restauratorek, Magdą Gessler. Gwiazda „Kuchennych rewolucji” i jurorka „MasterChefa” będzie promować swoją najnowszą książkę „Smaczna Polska”. Składają się na nią oryginalne przepisy kulinarne z całej Polski. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 18.00 w warszawskim salonie Empik Junior przy ulicy Marszałkowskiej.

Magda Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji w całej Polsce. Wychowywała się w Hawanie i Madrycie, gdzie ukończyła malarstwo w Akademii Sztuk Pięknych.

W 2008 roku restauratorka rozpoczęła swoją przygodę z telewizją. Zagrała krótki epizod w serialu „Niania”, obok Tomasza Kota i Agnieszki Dygant. Od 2010 roku prowadzi swój własny program „Kuchenne rewolucje”, w którym pomaga podupadającym restauracjom przeprowadzić plan naprawy i powrotu do rentowności. Od 2012 roku jest jurorką w polskiej edycji programu „MasterChef”.

Udział we wspomnianych programach bardzo szybko przyczynił się do ogromniej popularności restauratorki. W 2011 roku Magda Gessler otrzymała statuetkę Wiktora w kategorii „Największe odkrycie telewizyjne”. W 2012 roku zwyciężyła z kolei w plebiscycie Telekamery 2012 w kategorii „Osobowość telewizyjna”.

d38fjz2

W „Smakach życia” Magda Gessler zaprasza na niepowtarzalną kulinarną wyprawę. Pokazuje, że w Polsce można znaleźć produkty o unikalnych smakach i wyczarować z nich fantazyjne dania. To oryginalne autorskie przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Przejrzysty podział na regiony pozwoli wzbogacić wycieczki po Polsce o nowe doznania kulinarne, a rady autorki odmienią kuchnię naszą codzienną kuchnię.

d38fjz2
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d38fjz2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj