Trwa ładowanie...
d2nux0z
d2nux0z

Konfitury. Sekrety, tradycja i smak

książka
Oceń jako pierwszy:
Konfitury. Sekrety, tradycja i smak
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
d2nux0z
Konfitury. Sekrety, tradycja i smak
Materiały prasowe
Konfitury. Sekrety, tradycja i smak

Konfitury są świetnym dodatkiem do ciast, można posmarować nimi grzanki, naleśniki lub chrupiące bułeczki do porannej kawy, nadają sosom do mięs lub warzyw oryginalny smak. Babcie słodziły konfiturą malinową herbatę, by nie dać się jesiennemu przeziębieniu. Na dnie każdego słoika z konfiturami, czy to dyniowymi czy śliwkowymi z pomarańczą, znajduje się troska i miłość, najzdrowszy składnik każdego dania przygotowanego w domu.

W książce przedstawiono ponad 80 oryginalnych pomysłów na konfitury z warzyw i owoców sezonowych i egzotycznych. Nowoczesne konfitury łączą różne smaki. To wyjątkowo zdrowy, naturalny dodatek do codziennej diety, uczta dla podniebienia. Autorką książki jest Wanda Jackowska, dziennikarka, która prowadziła przez 10 lat popularny, pierwszy w telewizji polskiej program kulinarny „Gotowanie na ekranie”.

Konfitury. Sekrety, tradycja i smak
Numer ISBN

978-83-280-4233-9

Wymiary

160x235

Oprawa

miękka ze skrzydełkami

Liczba stron

176

Język

polski

d2nux0z

Podziel się opinią

Share
d2nux0z
d2nux0z

d2nux0z
d2nux0z
d2nux0z