Dania do zabrania
Rok wydania | 2011 |
Autorzy |
Dużo pracujesz? To nie znaczy, że jesteś skazany na fast foody i dania ze stołówki, a domowym jedzeniem cieszyć się tylko w weekendy. Oto kilkadziesiąt przepisów na dania, które bez trudu przygotujesz w domu, a potem zabierzesz do biura lub dasz dzieciom do szkoły.
Zdrowe kanapki, sałatki, słodkie i pikantne przegryzki, a także zupy i potrawy jednogarnkowe - wystarczy spakować, a potem ewentualnie podgrzać w mikrofalówce. Wśród pomysłów między innymi: pyszne błyskawiczne spaghetti, pożywna sałatka z ziemniakami i tuńczykiem, termosowa zupa buraczana i fasolowa z pomidorami. Do tego praktyczne odpowiedzi na pytania: Jak wybrać chleb do kanapek? Czym posmarować kromkę? Z czego zrobić sałatkę? Jak przechowywać potrawy?
Numer ISBN | 978-83-247-2606-6 |
Wymiary | 170x205 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 112 |
Podziel się opinią
Komentarze