Trwa ładowanie...
d2r3oyt

Badanie towarów spożywczych

książka
d2r3oyt
Oceń jako pierwszy:
Badanie towarów spożywczych
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

-mięso, podroby i przetwory,

-drób, jaja i przetwory,

-tłuszcze roślinne i zwierzęce

-warzywa i owoce czy

-przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

d2r3oyt
Badanie towarów spożywczych
Numer ISBN

978-83-01-20047-3

Wymiary

165x235

Oprawa

miękka

Liczba stron

300

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d2r3oyt
d2r3oyt
d2r3oyt
d2r3oyt
d2r3oyt