Badanie towarów spożywczych
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2018 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory,
-drób, jaja i przetwory,
-tłuszcze roślinne i zwierzęce
-warzywa i owoce czy
-przetwory zbożowe.
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Numer ISBN | 978-83-01-20047-3 |
Wymiary | 165x235 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 300 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze