Trwa ładowanie...
d2h3j45
31-01-2020 00:32

Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności

książka
Oceń jako pierwszy:
d2h3j45
Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności
Tytuł oryginalny

Food supply chain management and logistics

Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu logistyki w przemyśle spożywczym. Prezentuje liczne rozwiązania logistyczne i metody zarządzania łańcuchami dostaw w sektorze żywnościowym oraz aktualne trendy obecne w branży. W publikacji zawarto informacje dotyczące: • logistyki dostaw artykułów spożywczych, • przetwórstwa żywności, • zarządzania ryzykiem w łańcuchu dostaw produktów żywnościowych, • innowacji i trendów technologicznych, • aspektów bezpieczeństwa żywności, • wyzwań w międzynarodowych łańcuchach żywności, Ponadto zaprezentowano liczne studia przypadków. Książka jest skierowana do menedżerów i pracowników sektora żywnościowego, zarządzających łańcuchami dostaw oraz menedżerów logistyki współpracujących z firmami spożywczymi, studentów szkół wyższych, na kierunku logistyka, a także studentów kierunków związanych z produkcją żywności. Autor książki, Samir Dani, jest profesorem Katedry logistyki i łańcucha dostaw na Uniwersytecie Huddersfield. Ma bogate doświadczenie w prowadzeniu projektów badawczych dotyczących tematyki zarządzania łańcuchem dostaw, szacowania ryzyka, zrównoważonego rozwoju przemysłu spożywczego. Swoje publikacje kieruje zarówno do odbiorcy akademickiego, jak i praktyków.

Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności
Numer ISBN

978-83-01-18531-2

Wymiary

165x235

Oprawa

miękka

Liczba stron

256

Język

polski

d2h3j45

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2h3j45
d2h3j45
d2h3j45
d2h3j45