Święta, święta i po świętach. Celebracja przez cały rok
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2023 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Czy nadchodzące święta Bożego Narodzenia budzą w Was nie tylko ciepłe uczucia, ale też powodują ataki paniki, że znów trzeba będzie spędzić niezliczoną liczbę godzin przy kuchni i załamywać się, że połowa potraw nie wychodzi? Czy takie uczucia ogarniają Was przed każdą uroczystością, na którą zapraszacie do siebie gości?
Ta książka pomoże Wam przetrwać i nie zwariować.
Poznajcie 100 przepisów, które przydadzą się Wam nie tylko na Boże Narodzenie, lecz także przy wielu innych okazjach, które chcecie i lubicie celebrować: od tradycyjnego czerwonego barszczu na zakwasie z uszkami czy bakłażana pieczonego z sosem sojowym i podanego na kremowym serku, przez brukselkę z cynamonem i chili lub kapustę z grzybami, po karpia po żydowsku oraz cytrusy z makiem i sosem musztardowym.
Przekonajcie się, że aby stworzyć niezapominane uroczyste menu, wcale nie potrzeba cudu.
Numer ISBN | 978-83-8310-558-1 |
Wymiary | 165x240 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 288 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze