Trwa ładowanie...
d14h3an

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

książka
d14h3an
5.0
(1 głos)
Oceń:
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Jacek Czauderna – twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat – doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym dystrybutorem kawy Jacobs i Piazza D’Oro oraz herbat Pickwick. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji UJ, a także MBA University of Bradford, London Management School.
"Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu – twórcę marki i sieci lokali.
Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. – Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni
Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. – Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni
Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. – Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu „Jasiek zna się”, DDTVN

d14h3an
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Numer ISBN

978-83-8159-374-8

Wymiary

145x205

Oprawa

miękka

Liczba stron

200

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d14h3an
d14h3an
d14h3an
d14h3an
d14h3an