Trwa ładowanie...
d169f8d
31-01-2020 16:36

Marynaty i przetwory kwaszone

książka
Oceń jako pierwszy:
d169f8d
Marynaty i przetwory kwaszone
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Kategoria
Wydawnictwo
Seria
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś – na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych – chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków. Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.

Marynaty i przetwory kwaszone
Numer ISBN

978-83-62521-77-7

Wymiary

135x210

Oprawa

miękka

Liczba stron

48

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d169f8d
d169f8d
d169f8d
d169f8d