Gotowanie w kombiwarze
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2019 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo | |
| Seria |
W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia.
Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie.
Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.
| Numer ISBN | 978-83-7887-076-0 |
| Wymiary | 165x240 |
| Oprawa | twarda |
| Liczba stron | 64 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze