13-01-2012 00:00
Jajka i sery. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
książka
Oceń jako pierwszy:
Jajka i sery. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Rok wydania | 2010 |
Autorzy |
Źródło: Inne
Receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Jajka i sery. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Numer ISBN | 978-83-7073-865-5 |
Wymiary | 250x225 |
Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 112 |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.