Trwa ładowanie...
d3b0xbi
13-01-2012 00:00

Przekąski. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej

książka
Oceń jako pierwszy:
d3b0xbi
Przekąski. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Rok wydania
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.

Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

Przekąski. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Numer ISBN

978-83-7073-863-1

Wymiary

250x225

Gatunek

Książki kucharskie,Poradniki

Oprawa

1

Liczba stron

120

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3b0xbi
d3b0xbi
d3b0xbi