Trwa ładowanie...
d4opcdz
13-01-2012 00:00

Przekąski. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej

książka
Oceń jako pierwszy:
d4opcdz
Przekąski. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Rok wydania
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.

Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

Przekąski. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Numer ISBN

978-83-7073-863-1

Wymiary

250x225

Gatunek

Książki kucharskie,Poradniki

Oprawa

1

Liczba stron

120

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4opcdz
d4opcdz
d4opcdz
d4opcdz

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj