Trwa ładowanie...
d2qp28g
d2qp28g

Jadalne kwiaty

książka
Oceń jako pierwszy:
Jadalne kwiaty
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
d2qp28g
Jadalne kwiaty
Materiały prasowe

Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje – kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, lecz także doskonale… smakować! Małgorzata Kalemba-Drożdż wprowadza je do swojej kuchni nie w charakterze dekoracji, ale jako danie główne. Rozsmakuj się w złocistej tarcie z kwiatami cukinii. Oczaruj gości czekoladowym tortem fiołkowym i truflami w hibiskusowym pudrze. Poznaj lecznicze właściwości syropu z podbiału i skosztuj wyśmienitej nalewki pierwiosnkowej. Jadalne kwiaty to niezwykła książka kucharska. Dowiesz się, jakich kwiatów trzeba unikać, a jakie są w pełni bezpieczne, jak je zbierać i przechowywać, oraz przede wszystkim – jak przyrządzić z nich pyszne potrawy. 178 przepisów na dania jak z bajki!

Jadalne kwiaty
Numer ISBN

978-83-7642-703-4

Wymiary

165x238

Oprawa

twarda

Liczba stron

352

Język

polski

d2qp28g

Podziel się opinią

Share
d2qp28g
d2qp28g
d2qp28g
d2qp28g
d2qp28g