Trwa ładowanie...
d2rhuuw
d2rhuuw

Hummusy i pasty

książka
Oceń jako pierwszy:
Hummusy i pasty
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Seria
Hummusy i pasty
Materiały prasowe

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli? Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna. Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.

Hummusy i pasty
Numer ISBN

978-83-240-4634-8

Wymiary

165x235

Oprawa

miękka

Liczba stron

204

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d2rhuuw
d2rhuuw
d2rhuuw
d2rhuuw
d2rhuuw