Hummusy i pasty
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2017 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo | |
| Seria |
To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli? Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna. Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.
| Numer ISBN | 978-83-240-4634-8 |
| Wymiary | 165x235 |
| Oprawa | miękka |
| Liczba stron | 204 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze