ErVegan. Roślinna kuchnia dla każdego
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2017 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo | |
Seria |
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – . Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki. A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka. Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste!
Numer ISBN | 978-83-240-3740-7 |
Wymiary | 170x234 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 240 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze