ErVegan. Roślinna kuchnia dla każdego
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2017 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo | |
| Seria |
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – . Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki. A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka. Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste!
| Numer ISBN | 978-83-240-3740-7 |
| Wymiary | 170x234 |
| Oprawa | twarda |
| Liczba stron | 240 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze