Trwa ładowanie...
d2d96f6
15-04-2010 00:00

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

książka
Oceń jako pierwszy:
d2d96f6
Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
Autorzy
Wydawnictwo
Inne
Źródło: Inne

Doskonałe kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej i współczesnej, oficjalnej i regionalnej. Przpisy ułożone są w dwudzestu działach. 2400 przepisów.

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
Numer ISBN

83-7141-499-4

Gatunek

Książki kucharskie,Słowniki,Książki kucharskie,Słowniki

Oprawa

6

Liczba stron

1437

Inne wydania

Warszawa - 2004-06-30

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2d96f6
d2d96f6
d2d96f6
d2d96f6
d2d96f6

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj