Trwa ładowanie...
ddubx00
24-09-2010 00:00

Ciasta wytrawne

książka
Oceń jako pierwszy:
ddubx00
Ciasta wytrawne
Autorzy
"__wlasne
Źródło: "__wlasne

Croissanty, przepyszne vol-au-vent , czyli babeczki w kształcie gniazdka wypełnione nadzieniem, pizza na wiele sposobów, przysmak Francuzów quiche – kruche, listkowe ciasto pokryte najróżniejszymi składnikami: boczkiem, serem czy kurkami, i zalane masą jajeczną… W książce znajdziemy przepisy na światowe przysmaki, ale też na dania od dawna znane w naszej kuchni: babkę ziemniaczaną, wigilijny pieróg, kulebiak, rozmaite pierożki i paszteciki. Przyjemność dla oczu i podniebienia!

Ciasta wytrawne
Numer ISBN

978-83-247-1931-0

Wymiary

210x210

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

1

Liczba stron

192

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
ddubx00
ddubx00
ddubx00
ddubx00

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj