Trwa ładowanie...
d2il6sc
d2il6sc

Batch. Ponad 200 przepisów, porad i wskazówek dla dobrze zakręconej kuchni

książka
Oceń jako pierwszy:
Batch. Ponad 200 przepisów, porad i wskazówek dla dobrze zakręconej kuchni
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Batch. Ponad 200 przepisów, porad i wskazówek dla dobrze zakręconej kuchni
Materiały prasowe

Masz przed sobą biblię każdego szanującego się miłośnika gotowania. Powstała dzięki pasji pary Kanadyjczyków do eksperymentowania (i zakręcania). To kompendium wiedzy o konserwowaniu w stylu batch, czyli partiami, oszczędnie i w pełni naturalnie. Dzięki tej książce już nigdy nie sięgniesz po sklepowe przetwory – bo i po co, jeśli wykorzystując 25 sezonowych warzyw i owoców i 7 metod konserwacji, możesz wyczarować zakręcone i zdrowe potrawy dla siebie i swoich bliskich? Poznaj zasady gry obowiązujące w kuchni batch: 1. Korzystaj z naturalnych składników. 2. Do przetworów wybieraj sezonowe warzywa i owoce (można się nimi przy okazji objeść). 3. Powiedz „nie” marnowaniu żywności. 4. Zastosuj odpowiednią metodę konserwacji. 5. Szukaj inspiracji w tradycyjnych kuchniach całego świata. 6. Nie bój się eksperymentować. 7. Zakręcaj słoiki w towarzystwie. Zakasz rękawy i do roboty. Just batch it!

Batch. Ponad 200 przepisów, porad i wskazówek dla dobrze zakręconej kuchni
Numer ISBN

978-83-7515-446-7

Wymiary

203x252

Oprawa

twarda

Liczba stron

352

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d2il6sc
d2il6sc
d2il6sc
d2il6sc
d2il6sc