Uczta. Z restauracji wprost na twój stół
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2018 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami
Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Numer ISBN | 978-83-8053-490-2 |
Wymiary | 165x215 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 224 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze