Tradycyjne wędzenie
Autorzy |
Stop "mięsopodobnym"! Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, choćby nosiły nie wiadomo jak obiecujące imiona jak np. szynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w ogródkach sklecili własne wędzarnie będą mogli, dzięki naszemu poradnikowi, uzupełnić swoją wiedzę o tajnikach wędzenia. Dowiemy się wszystkiego co potrzebne żeby własnymi siłami wyprodukować rozmaite pyszności. Tak naprawdę potrzebujemy do tego tylko kawałka ziemi. Optymalne wymiary wędzarni wynoszą 2x2 m, a więc naprawdę nie wiele. Popróbujmy - naprawdę warto!
Numer ISBN | 978-83-61060-30-7 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Hobby,Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 96 |
Podziel się opinią
Komentarze