Trwa ładowanie...
d2cwle0
15-04-2010 00:00

Pierogi. Domowy wyrób

książka
Oceń jako pierwszy:
d2cwle0
Pierogi. Domowy wyrób
Rok wydania
Autorzy
Wydawnictwo
Inne
Źródło: Inne

Proponuję Wam wyjątkową książkę kucharską, w której znajdziecie przepisy na najlepsze wyroby z mąki, jakie zna świat. Smaczne, pożywne i łatwe do przyrządzenia pierogi, makarony, kluski, knedle, kulebiaki czy naleśniki mogą być zarówno samodzielnym daniem, jak i dopełnieniem obiadu lub kolacji. Przedstawiam wiele przepisów. Są wśród nich potrawy proste i wyrafinowane, codzienne i odświętne, mięsne i jarskie, ale wszystkie bez wyjątku - pyszne! Chcę, aby moje przepisy pobudziły Waszą inwencję, bo liczbę składników i dodatków, jakie można wykorzystać, przygotowując potrawy z mąki, ogranicza jedynie wyobraźnia. Mam nadzieję, że książka zachęci Was do eksperymentowania i pomoże odkryć bogactwo smaku, kryjące się w niepozornej klusce.

Pierogi. Domowy wyrób
Numer ISBN

83-89368-61-7

Wymiary

170x245

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

304

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2cwle0
d2cwle0
d2cwle0
d2cwle0