Trwa ładowanie...
d2cldlq
d2cldlq

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

książka
Oceń jako pierwszy:
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Kategoria
Wydawnictwo
d2cldlq
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Materiały prasowe
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Smaki na każde podniebienie.

Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów – na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Numer ISBN

978-83-280-7463-7

Wymiary

190x235

Oprawa

miękka ze skrzydełkami

Liczba stron

176

Język

polski

d2cldlq

Podziel się opinią

Share
d2cldlq
d2cldlq

d2cldlq
d2cldlq
d2cldlq