Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2020 |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Smaki na każde podniebienie.
Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów – na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Numer ISBN | 978-83-280-7463-7 |
Wymiary | 190x235 |
Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
Liczba stron | 176 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze