Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2015 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo |
Zastanawiasz się, jak wykorzystać resztki jedzenia ze swojej lodówki? Jak planować zakupy, żeby nie wydawać fortuny? Jak przechowywać żywność? Przed Tobą książka, która odpowiada na te i wiele innych pytań. Liczne porady wskażą sposoby na ograniczenie kosztów związanych z żywieniem przy jednoczesnej poprawie jego jakości, a przepisy na różne dania pozwolą zastosować to wszystko w praktyce. To książka dla każdego - niezależnie od grubości portfela czy biegłości w kuchni. Bo każdy z nas chce być sprytny, jeść lepiej i taniej, a w dodatku nie marnować produktów! Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.
| Numer ISBN | 978-83-7945-074-9 |
| Wymiary | 190x250 |
| Oprawa | twarda |
| Liczba stron | 200 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze