Soczewica. Ponad 100 autorskich przepisów sprawdzonych w mojej kuchni
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2018 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Soczewica.
Jest znakomitym źródłem białka,
ma dużo zdrowego błonnika,
jest lekkostrawna i niskokaloryczna,
zawiera witaminy
i jest bogata w pierwiastki, szczególnie magnez i żelazo.
Wspomaga odchudzanie, poprawia samopoczucie,
wzmacnia odporność, dodaje siły,
a poza tym jest prostu pyszna!
W tej książce znajdziesz przepisy na biblijny chleb z soczewicą, podlaskie soczewiaki, marokańską zupę harira, typowe nepalskie danie dhal, a także wiele moich własnych ulubionych przepisów. Gulasze, dania jednogarnkowe, sałaty i aromatyczne curry.
Ponad sto nowych potraw wypróbowanych w mojej kuchni.
Smacznego!
Numer ISBN | 978-83-8117-515-9 |
Wymiary | 165x240 |
Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
Liczba stron | 400 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze