31-01-2020 14:38
Smakując Grecję
książka
Oceń jako pierwszy:
Smakując Grecję
Tytuł oryginalny | Honey, olives, octopus |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2015 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Źródło: Materiały prasowe
Christopher Bakken zbiera oliwki na Thasos, piecze chleb na Krecie, robi ser na Cykladach....W każdym miejscu szuka najlepszych kucharzy i lokalnych tradycji. Przede wszystkim jednak przepięknie opowiada o ośmiu elementach greckiego stołu–oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, winie, serze i miodzie. Łącząc literaturę kulinarną z podróżniczą mistrzowsko wydobywa z kuchni greckiej jej smaki i pełnię.
Smakując Grecję
Numer ISBN | 978-83-7642-545-0 |
Wymiary | 130x200 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 288 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.