Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku
Tytuł oryginalny | A scuola di dolci. Attrezzi, tecniche, ricette e preparazioni di base illustrate step by step |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2018 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo | |
Seria |
Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów. Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku.
Odbiorcy:
- wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości
- osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery
Numer ISBN | 978-83-7971-433-9 |
Wymiary | 195x240 |
Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
Liczba stron | 256 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze