Trwa ładowanie...
d49e5fe
d49e5fe

Słodycze w roli głównej. Wykwintne desery. Musy, budynie i krem

książka
Oceń jako pierwszy:
Słodycze w roli głównej. Wykwintne desery. Musy, budynie i krem
Tytuł oryginalny

Dolci al cucchiaio. Mousse, budini e bavaresi

Forma wydania

Książka

Rok wydania
Kategoria
Wydawnictwo
Seria
Słodycze w roli głównej. Wykwintne desery. Musy, budynie i krem
Materiały prasowe

Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta, bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymi budyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużo praktycznych porad. Winogronowe bavarese z chantilly Blamanż migdałowy Crème brûlée Parfait z nugatem i sosem czekoladowym Tortini z ryżu basmati Zabajone z kwiatem pomarańczy Odbiorcy: - miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie - osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę: - zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ich najważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich „rezultat” niezwykle efektowny - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom

Słodycze w roli głównej. Wykwintne desery. Musy, budynie i krem
Numer ISBN

978-83-7660-799-3

Wymiary

190x190

Oprawa

twarda

Liczba stron

96

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d49e5fe
d49e5fe
d49e5fe
d49e5fe
d49e5fe