Trwa ładowanie...
d25mqn8

SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

książka
d25mqn8
Oceń jako pierwszy:
SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Materiały prasowe

Bestseller „New York Timesa”! Serial na Netflixie! Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW. Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule – o smaku decydują cztery kluczowe elementy: • sól, która wzmacnia smak, • tłuszcz, który nadaje wyrazistość, • kwas, który równoważy, • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia. Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne. Samin Nosrat – genialna szefowa kuchni z doświadczeniem w pracy w najlepszych restauracjach. Stawia na radość i spontaniczność w gotowaniu. Jej prosta, ale rewolucyjna metoda inspiruje nowe pokolenie kucharzy i zmienia sposób myślenia o jedzeniu.

d25mqn8
SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Numer ISBN

978-83-240-7037-4

Wymiary

185x232

Oprawa

miękka ze skrzydełkami

Liczba stron

480

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d25mqn8
d25mqn8
d25mqn8
d25mqn8
d25mqn8