Trwa ładowanie...
d2il6sc
d2il6sc

Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

książka
Oceń jako pierwszy:
Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
Materiały prasowe

Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga . Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata. Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: • Czym zastąpić nabiał i jajka? • Jak łatwo połączyć podstawowe składniki? • Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie? Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, farmaceuta. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.

Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
Numer ISBN

978-83-240-5001-7

Wymiary

220x260

Oprawa

twarda

Liczba stron

288

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d2il6sc
d2il6sc
d2il6sc
d2il6sc
d2il6sc