03-02-2020 11:01
Pierogi Solejukowej
książka
Oceń jako pierwszy:
Pierogi Solejukowej
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2016 |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Źródło: Materiały prasowe
Mąka, jajko, olej, sól, woda – najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane. Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Pierogi Solejukowej
Numer ISBN | 978-83-7945-485-3 |
Wymiary | 190x250 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 120 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.