Trwa ładowanie...
d38fjz2
15-04-2010 00:00

Kuchnia włoska

książka
Oceń jako pierwszy:
d38fjz2
Kuchnia włoska
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Kuchnia włoska zrobiła w ostatnim czasie w Polsce błyskawiczną karierę. Nie ma restauracji czy baru, w których menu nie byłoby wytwornego carpaccio z wołowiny albo wędzonego łososia, pizzy lub delikatnego tiramisu. Autorka - entuzjastka zdrowej śródziemnomorskiej kuchni - pragnie spopularyzować w Państwa domach takie włoskie specjały, jak rosół z kluskami z sera, flaczki po genueńsku czy szpinakowo-serową lazanię.

Kuchnia włoska
Numer ISBN

83-7469-055-0

Wymiary

146x208

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

96

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d38fjz2
d38fjz2
d38fjz2
d38fjz2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj