Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light Szkoła gotowania krok po kroku
Tytuł oryginalny | Cucina leggera |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2018 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo | |
Seria |
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.
Odbiorcy
- osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść
- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light
- a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych
- zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami.
Numer ISBN | 978-83-7971-803-0 |
Wymiary | 195x240 |
Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
Liczba stron | 224 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze