Kuchnia dla zabieganych. Dania przygotowane w weekend na cały tydzień
Tytuł oryginalny | La revolution du batch cooking. Preparez le week-end.Assemblez la semaine |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2019 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe.
Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.
Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie!
Odbiorcy
- osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze
- wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas
- przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia
- zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków
Numer ISBN | 978-83-7971-949-5 |
Wymiary | 190x245 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 160 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze