Jedz i pracuj nad własnym zdrowiem
Rok wydania | 2016 |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Jedzenie nie może być tylko koniecznością, ani sprowadzać się tylko do przyjemności. Powinno również sprzyjać naszemu zdrowiu. Dzięki tej książce nauczycie się przyrządzać pyszne potrawy, w rozsądnym czasie i budżecie, a co więcej – łatwe do zabrania na wynos.
Jedz i pracuj... nad własnym zdrowiem to książka przeznaczona dla wszystkich, którzy cały dzień lub jego dużą część spędzają poza domem. Dla tych, którym brakuje czasu na gotowanie, a obiad najczęściej jadają w stołówkach, restauracjach lub barach szybkiej obsługi. Dla osób wydających sporą część budżetu na jedzenie, które im nie służy i nie zawsze smakuje. Dla wszystkich, którzy chcieliby zadbać o zdrowie i nauczyć się przygotowywania prostych oraz pełnowartościowych posiłków. Nieważne czy mieszkają sami, czy dbają o codziennie wyżywienie kilkuosobowej rodziny.
W książce znajdziesz:
- proste, zdrowe, odpowiednio zbilansowane, szybkie w przygotowaniu tygodniowe menu do pracy (jesienno-zimowe oraz wiosenno-letnie) inspirowane smakami światowych kuchni
- całodzienne menu – przepisy na śniadanie, lunch, przekąskę i kolację
- listy zakupów
Numer ISBN | 978-83-64776-94-6 |
Wymiary | 165x220 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 240 |
Podziel się opinią
Komentarze