Trwa ładowanie...
d3l70e2
d3l70e2

Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia

książka
Oceń jako pierwszy:
Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia
Rok wydania
Autorzy
Wydawnictwo
Okładka
Materiały prasowe

Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami!

"Na zdrowiu nie oszczędzamy" takie hasło w kontekście prawidłowego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, ekologiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik szybko przekona się, że zdrowa i ekologiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej.

Znajdą się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery oraz drobne przekąski.

W książce pod tytułem KUCHNIA EKOnomiczna udowodnimy, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych.
Znajdzie się w niej również lista niedrogich nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg lub 1 litr, które później posłużą do przygotowania 65 przepisów.

Monika Mrozowska – aktorka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu "Dzień Dobry TVN". Autorka i współautorka książek kulinarnych – m.in. Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie oraz Słodko zdrowo świątecznie. Wegetarianka. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową.

Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia
Numer ISBN

978-83-65456-90-8

Wymiary

165 x 220 mm

Gatunek

poradnik

Oprawa

miękka ze skrzydełkami

Liczba stron

240

Podziel się opinią

Share
d3l70e2
d3l70e2
d3l70e2
d3l70e2