Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru
Tytuł oryginalny | Free. Cucinare senza glutine, latte, uova, zuchero |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2017 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo | |
Seria |
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.
Numer ISBN | 978-83-7971-805-4 |
Wymiary | 190x245 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 192 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze