Trwa ładowanie...
d1yc4g3

Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety

książka
d1yc4g3
Oceń jako pierwszy:
Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Wydawnictwo
Seria
Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Materiały prasowe

Nasza rodzima kuchnia proponuje mnóstwo przepisów na pyszne pasztety i pieczenie. Postanowiliśmy je zebrać i wydać w jednym zbiorze pt. „Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety”. Przekazujemy Państwu prawie 200 przepisów na klasyczne pasztety, na pasztet drobiowy i wieprzowy, na pasztet z grzybów oraz pieczenie z wieprzowiny, wołowe i z mięsa drobiowego. Znajdziecie tu Państwo pieczenie na bazie szynki i boczku, przepisy na pieczenie rolowane i schab nadziany śliwką oraz innymi farszami.

d1yc4g3
Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Numer ISBN

978-83-7839-064-0

Wymiary

145x205

Oprawa

miękka

Liczba stron

176

Język

polski

Podziel się opinią

Share
d1yc4g3
d1yc4g3
d1yc4g3
d1yc4g3
d1yc4g3