Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2012 |
Wydawnictwo | |
Seria |
Nasza rodzima kuchnia proponuje mnóstwo przepisów na pyszne pasztety i pieczenie. Postanowiliśmy je zebrać i wydać w jednym zbiorze pt. „Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety”. Przekazujemy Państwu prawie 200 przepisów na klasyczne pasztety, na pasztet drobiowy i wieprzowy, na pasztet z grzybów oraz pieczenie z wieprzowiny, wołowe i z mięsa drobiowego. Znajdziecie tu Państwo pieczenie na bazie szynki i boczku, przepisy na pieczenie rolowane i schab nadziany śliwką oraz innymi farszami.
Numer ISBN | 978-83-7839-064-0 |
Wymiary | 145x205 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 176 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze