Ciasta drożdżowe słodkie i wytrawne
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2016 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo |
Wyśmienite przepisy na ciasta drożdżowe! Ciasta słodkie oraz wytrawne. Ciasto drożdżowe króluje wśród wszystkich ciast z uwagi na nieograniczone wprost możliwości komponowania z różnymi dodatkami, łatwość zrobienia i przystępną cenę składników. W książce znajduje się wiele różnorodnych przepisów na ciasta deserowe i pikantne: placki z owocami, baby, babeczki, drożdżówki, jagodzianki, strucle z twarogiem, bułeczki waniliowe, chałki oraz wypieki w rodzaju pizzy czy placków.
| Numer ISBN | 978-83-280-2472-4 |
| Wymiary | 210x250 |
| Oprawa | twarda |
| Liczba stron | 288 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze