Aromatyczne dania z mięsa
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2013 |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny – taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
Numer ISBN | 978-83-280-0009-4 |
Wymiary | 210x275 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 128 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze