Trwa ładowanie...
d1bvfi1

Zioła na talerzu. 75 pysznych przepisów i 15 aromatycznych historii

książka
Oceń jako pierwszy:
d1bvfi1
Zioła na talerzu. 75 pysznych przepisów i 15 aromatycznych historii
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy

i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół.

Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową,

Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niego

wspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznane

oblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami. Każdy

z gości podzielił się także swoim ulubionym przepisem, w którym

świeże zioła grają pierwszoplanowe role. Samar Khanafer zaserwuje

dorsza w kolendrowym pesto, a Marieta Marecka zdradzi sposób

na przygotowanie drobiowych roladek na bazyliowym purée.

To tylko namiastka tego, co znajdziecie w książce,

która uwodzi w sumie 75 pysznymi przepisami.

Przepisów użyczą :

Lara Gessler

Andrzej Polan

Grzegorz Łapanowski

Marta Dymek

Gotuj, ozdabiaj, ciesz się zapachem i smakiem świeżych ziół!

Zioła na talerzu. 75 pysznych przepisów i 15 aromatycznych historii
Numer ISBN

978-83-8117-322-3

Wymiary

190x255

Oprawa

twarda

Liczba stron

312

Język

polski

d1bvfi1

Podziel się opinią

Share
d1bvfi1
d1bvfi1
d1bvfi1
d1bvfi1
d1bvfi1