Trwa ładowanie...
d1q3ow6
22-01-2021 19:00

Zbierz, przechowaj, zjedz

książka
Oceń jako pierwszy:
d1q3ow6
Zbierz, przechowaj, zjedz
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają, przyrządzając swoje wybitne potrawy. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.

Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych warzyw, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy?

Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:

wyraziste kimchi,

wyborną pastę z fety i tymianku,

makaron z kremowym sosem z jarmużu,

zupę z chrzanową śmietanką,

kremową pastę baba ghanoush

i wiele innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół.

Zbierz, przechowaj, zjedz to zdecydowanie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To przepięknie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które tak łatwo można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.

Zbierz, przechowaj, zjedz
Numer ISBN

978-83-240-7370-2

Wymiary

165x210

Oprawa

twarda

Liczba stron

224

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1q3ow6
d1q3ow6
d1q3ow6
d1q3ow6