Zapiekanki,grzanki,pizze
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2014 |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo | |
| Seria |
Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią. Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i – oczywiście – na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy, chociaż – jeżeli mamy czas – można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i zrobić danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają. Pamiętając o zaletach tych dań, proponujemy Państwu książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki.
| Numer ISBN | 978-83-7839-689-5 |
| Wymiary | 165x235 |
| Oprawa | miękka |
| Liczba stron | 176 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze