Trwa ładowanie...
d2g2h7f
30-01-2020 13:46

Mięso z piekarnika i patelni

książka
Oceń jako pierwszy:
d2g2h7f
Mięso z piekarnika i patelni
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Kategoria
Wydawnictwo
Seria
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Najlepsze dania mięsne z piekarnika, patelni i gotowane. Może niechętnie się do tego przyznajemy, ale prawdą jest, że jeśli chodzi o mięso, to większość z nas lubi je tak samo, jak nasz jaskiniowy przodek. Zresztą nic dziwnego, bo jest to produkt, który można przyrządzać na niezliczoną ilość sposobów. W zależności od użytych dodatków i metody przygotowania za każdym razem smakuje inaczej. Prawdę mówiąc, przygotowanie mięsnej potrawy, no może poza paroma najwykwintniejszymi, jest też trochę łatwiejsze niż niejednego dania wegetariańskiego. Tak więc nawet mało doświadczona pani domu z kawałka wieprzowiny, wołowiny czy drobiu jest w stanie przygotować przyzwoity obiad. Może to nie będzie arcydzieło, ale da się zjeść. Natomiast kucharz – artysta z kawałka mięsa wydobędzie prawdziwą poezję smaków. Spróbujmy stać się artystami, potraktujmy zawarte w tej książce wiadomości i przepisy jak niezbędne narzędzia i twórzmy wspaniałe kulinarne dzieła.

Mięso z piekarnika i patelni
Numer ISBN

978-83-7961-150-8

Wymiary

165x235

Oprawa

miękka

Liczba stron

176

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2g2h7f
d2g2h7f
d2g2h7f
d2g2h7f