Wiosna wege. Zdrowa, smaczna i na czasie
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2020 |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Z każdym rokiem jest nas – praktykujących wege – coraz więcej.
I dobrze nam z tym! Decyzję o zmianie diety na bezmięsną najchętniej podejmujemy na wiosnę.
Z myślą o wegetarianach i weganach przygotowaliśmy książkę kucharską z bogatym zestawem pysznych potraw wiosennych, w tym – wielkanocnych – na bazie składników roślinnych oraz – dla wegetarian – nabiału.
Jest tam wszystko: przystawki, zupy, dania główne, dodatki, pasztety, jaja przyrządzane na różne sposoby, wspaniałe desery, ciasta. Oprócz tego, że zdrowe, lekkie i ekologiczne, wzbudzają ciekawość i apetyt!
Skosztuje je każdy, nawet mięsożerca, któremu opatrzył się już smak żurku, kotleta, pasztetu z boczkiem czy kiełbasy.
Niemal w każdej rodzinie jest ktoś, kto przy wspólnym stole poprosi o „coś bez mięsa”, oczywiście dobrego, pożywnego i zdrowego, więc… voilà!
Wypróbujcie nasze przepisy i delektujcie się wiosną.
Numer ISBN | 978-83-280-7678-5 |
Wymiary | 160x235 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 320 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze