Szybkie gotowanie. Pyszny obiad w 20 minut
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2011 |
Wydawnictwo | |
Seria |
Prawdziwe przysmaki zrobione w kilkanaście minut? Ależ tak! Ponad 100 przepisów na szybkie potrawy: kanapki i sałatki, ryby i owoce morza, mięsa, makarony, dania wegetariańskie i desery. Nieoczekiwane odwiedziny nie muszą oznaczać kłopotu. Maksimum pół godziny w kuchni, a w nagrodę – wyborne szaszłyki drobiowe, zapiekanka makaronowa z szynką, pieczone ziemniaki nadziewane warzywami, placki z cukinią lub słodka rozkosz, na przykład mus z białej czekolady, sorbet, galaretka. Książeczka w poręcznym formacie, pełna fantastycznych zdjęć z propozycjami dekoracyjnego podawania przysmaków. Praktyczne informacje: szczegółowe listy składników, ilość kalorii, zawartość białka, tłuszczy, węglowodanów w jednej porcji.
Numer ISBN | 978-83-258-0432-9 |
Wymiary | 125x160 |
Oprawa | twarda lakierowana |
Liczba stron | 240 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze