Superfood
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2017 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo |
Jarmuż, czosnek, natka pietruszki, orzechy włoskie, kasza jaglana, żurawina… Co te pokarmy mają wspólnego? Wszystkie należą do superfood – superżywności. Terminem tym określa się produkty zawierające wyjątkowo cenne dla organizmu składniki, takie jak witaminy, minerały, kwasy omega-3… Oczywiście muszą być one naturalne i nieprzetworzone.
W książce Superfood znajdziemy przepisy na takie właśnie potrawy – pyszne, łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie bogate w składniki odżywcze, które przygotujemy z powszechnie dostępnych produktów. Krótko mówiąc – superżywność! Każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno weganie i wegetarianie , jak i miłośnicy mięsa, ryb i słodyczy. Smacznego!
| Numer ISBN | 978-83-8053-241-0 |
| Wymiary | 165x215 |
| Oprawa | twarda |
| Liczba stron | 220 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze