Trwa ładowanie...
d47d4mp
31-01-2020 14:55

Słodki zielnik Lary

książka
Oceń jako pierwszy:
d47d4mp
Słodki zielnik Lary
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Lara Gessler fachu uczyła się od najlepszych mistrzów w akade­miach kulinarnych oraz restauracjach Londynu i Nowego Jorku. Córka słynnej restauratorki Magdy, pasję do gotowania odzie­dziczyła po mamie i tacie – cukierniku. Jej książkowy debiut to przełożenie polskiej, pełnej aromatycznych ziół kulinarnej trady­cji na język współczesnej kuchni w ponad 50 przepisach. Majera­nek, tymianek czy jałowiec w książce Lary występują w nowej roli dodatków do deserów. Wydanie dwujęzyczne, po polski i angielsku.

Słodki zielnik Lary
Numer ISBN

978-83-7945-415-0

Wymiary

165x240

Oprawa

twarda

Liczba stron

256

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d47d4mp
d47d4mp
d47d4mp
d47d4mp
d47d4mp

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj