Trwa ładowanie...
dvhphfs

Przysmaki kuchni myśliwskiej

książka
dvhphfs
Oceń jako pierwszy:
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Materiały prasowe

Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.

Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.

W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.

dvhphfs
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Numer ISBN

978-83-8172-694-8

Wymiary

210x285

Oprawa

twarda

Liczba stron

288

Język

polski

Podziel się opinią

Share
dvhphfs
dvhphfs
dvhphfs
dvhphfs
dvhphfs