Prosto z roślin.Radosna sztuka celebrowania weganizmu
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2018 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Odkryj zieloną stronę mocy!
Kilka lat temu autorka wraz ze swoją rodziną przeszła na dietę całkowicie roślinną. Zadecydowały o tym względy etyczne, a zmiana szybko zaowocowała poprawą jakości życia, lepszym zdrowiem
i przypływem witalności.
Alicja Radej podpowie ci, jak:
- tworzyć proste potrawy z nieprzetworzonych, sezonowych produktów
- sycić ciało i cieszyć podniebienie, nie krzywdząc przy tym innych istot
- przygotowywać posiłki z uważnością i miłością
- nie powtarzać cudzych błędów przy przejściu na weganizm!
Weganizm to więcej niż sposób odżywiania. To filozofia, za którą stoi empatia, świadomość i prostota. Ponad 100 przepisów pozwoli ci spróbować, czy wegański styl życia jest również dla Ciebie.
Gotowi, by zrobić pierwszy krok?
Alicja rzeczywiście gotuje prosto i z roślin, jednak jej książka nie do końca jest o wegańskim gotowaniu. Albo raczej – nie tylko o tym. Zanim zaprosi nas do kuchni, oprowadza po całym domu, zdradzając rodzinne patenty na szczęście.
Agnieszka Berlińska, magazyn kulturalno-kulinarny „Kukbuk”
Przepiękna, mądra książka o poszukiwaniu smaków życia. Prywatny przepis Ali – która jest wrażliwą, artystyczną duszą – na to, jak znaleźć szczęście w najdrobniejszych rzeczach.
Joanna Halena, „Weranda Country”
Numer ISBN | 978-83-8103-262-9 |
Wymiary | 163x235 |
Liczba stron | 352 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze