Mięso pyszne i soczyste
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2011 |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
„Mięso pyszne i soczyste” to nowoczesna i niezwykle zajmująca książka kucharska prezentująca ponad 100 smakowitych przepisów na dania mięsne z wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, a także jagnięciny. Autorka zapoznaje czytelnika z tradycyjnymi i nowoczesnymi technikami gotowania, wzbogacającymi smak potraw. Ponadto książka zawiera porady kulinarne wyjaśniające, jak wybierać najlepsze kawałki mięsa i jak je przygotować do spożycia. Pełna smaku i inspirujących kolorowych fotografii książka pomoże każdemu amatorowi gotowania stać się doświadczonym kucharzem.
Numer ISBN | 978-83-7670-291-9 |
Wymiary | 210x260 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 192 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze