Manufaktura słodkich smaków
Tytuł oryginalny | Backen mit Schokoriegeln |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2017 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo | |
Seria |
Książka Janny Hebel to zbiór przepisów na desery, dżemy i napoje, które mają jedną cechę wspólną – niewyczerpanym źródłem inspiracji do ich powstania oraz jednym z ich podstawowych składników są ulubione słodycze nas wszystkich. Album przyda się w zabawie w kuchni z dziećmi, uczy kreatywności, a przede wszystkim wybawi z opresji, gdy na szybko trzeba przygotować niebiański deser, bo nadchodzą niespodziewani goście. Zawiera receptury o różnym poziomie trudności – od ciastek z dropsami przez babeczki z oreo po skomplikowane czekoladowe torty. Pozycja dla lubiących eksperymentować, dla wiernych smakom słodyczy z dzieciństwa i… zaganianych.
Numer ISBN | 978-83-65782-06-9 |
Wymiary | 225x225 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 104 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze